Florin Dobre a lansat noua linie de pantofi

Marti, 29 septembrie, artistul si designerul Florin Dobre, si-a lansat cu success noua colectie de pantofi la showroom-ul sau de pe Calea Mosilor nr. 62-68,unde cei peste 250 de participanti au fost incantati de ineditele modele prezentate.

12081331_10153172716467338_479521883_n

Florin Dobre a lansat noua colectie intr-un veritabil stil classic. Inspirandu-se din liniile clasicilor pantofari, aceasta colectie de pantofi se adreseaza numeroaselor tinute de ocazie pornind de la smoking tuxedo (black tie) pana la cele mai elegante si sofisticate tinute de cocktail. Stilul a fost adaptat la caracterul creativ si jucaus al designerului prin care Florin Dobre a reusit sa adauge un plus de valoare imbinand  modelele clasice cu materiale deosebite, inedite si surprinzatoare.

12092414_10153172716552338_98271941_n

Iar cum eleganta si durabilitatea pantofului consta in materialele folosite, designerul le-a folosit doar pe cele de cea mai buna calitate cum ar fi piele naturala, piele de caprioara, piele de ponei, velur sau catifea. Culorile folosite au inclus o gama larga, pornind de la bordo, lila, spre clasicul si inevitabilul negru.

Croiala pantofului a plecat de la cea mai simpla taietura formata dintr-o singura bucata pentru a fi purtati in cel mai lejer mod posibil. Acestia au toc mic, iar partea superioaraa fost ornata in tonuri care au surprins ochii privitorilor prin desavarsita imaginatie a designerului. Totodata, aceste modele aufost predominat decorate cu impremeuri delicate in stil brogue. Acest model de pantofi are istorie lunga, dar in ziua de azi s-au transformat in sinonim pentru stil, clasa si business, ajungand sa fie purtati de majoritatea oamenilor de afaceri si sa fie considerati in general o alegere clasica cand vine vorba de pantofi.

Sucessul evenimentul a fost o dovada vizibila a maestriei designerului.Noua line de pantofi ai lui Florin Dobre deosebindu-se clar de cei obisnuiti prin felul in care sunt lucrati, prin cusaturi si, in mod special, prin materialele folosite si design-ul lor inedit.